2013. június 28., péntek

Bréking Nyúz :)

Amíg Olaszországban voltunk, 15-én és 16.-án volt egy Lego kiállítás, amelyen a Kockajáték bolt által meghirdetett építőversenyre beválasztott alkotásokra lehetett szavazni. Erre az alkalomra én is építettem egy Lego diorámát, egy tavalyi hírről: Két őrült  belehajtott a befagyott Balatonba Hummerrel, amitől a tó jege persze beszakadt:

ezt a képet egy vendég készítette
Először kaptam egy E-mailt, hogy részt vehetek a kiállításon alkotásommal, de a lelkesedéss alább maradt amikor megtudtam, hogy amíg a kiállítás van, én Olaszországban vagyok. Felhívtam a boltot, hogy nem tudok részt venni, de az a válasz jött, hogy (4 nappal a kiállítás előtt) vigyem be hozzájuk az üzletbe a diorámát, és ők majd kirakják hétvégén. Örültem, buszra pattantam, mellettem egy szabad ülésen a hatalmas pakkom cipősdobozban, bevittem a boltba, körbecsodálták, kinyomtattunk egy képet az eredetiről, megköszöntem a kedvességüket és hazajöttem. Hétvégén Jesoloból sokat gondoltam Budapestre, mi lehet az én munkámmal, nyerek-e?! Biztos nem fogok nyerni, annyi jobb alkotás van nálam.... de a remény még nem veszett el. Hazajöttünk, újra gépközel, másnap láttam a Facebookon, hogy kik nyertek: MÁSODIKNAK VOLT ÍRVA A NEVEM! annyira örültem hogy el se tudom mondani. A díjakról annyit, hogy a 3 helyezett helyezésétől függően négy féle díj közül választhatott: Volt egy "Őrült tudós és a szörnye" nevű készlet, egy Creator ház, egy Hobbit készlet és egy Star Wars TIE-fighter. Néhány nappal később jött a Mail, hogy melyikek közül választhatok: Ház, Hobbit vagy űrhajó. Írtam nekik hogy a házat kérem. Egyik nap bementem érte és a pályamunkáért a boltjukba, és immáron egy Creator készlet boldog tulajdonosa lettem, névszerint Tengerparti ház (2012-es kiadás)
Az egész készlet egy méretes dobozban van, majd mutatom a készletbemutatót, és végigjátszást.
A választásom a benne található elemek miatt esett rá, ugyanis itthon talán 2 darab világoskék kockám volt, ez meg igazi kincsesbánya. Szörfdeszka, mentőöv, rák, lépcső, kék és barna elemek, nagy építőlap, és még folytathatnám. Ára változó, de nem olcsó egy ilyen készlet. Köszönöm ezúttal is a Kockajátéknak az élményt, a versenyt, és az ajándékot. Mennyi jó dolgot építhetek majd belőle!
így alakultak a helyezések.
1. helyezett - Talapa Tibor
2. helyezett - Kisgyörgy Balázs (alias BalázsK)
3. helyezett - Szincsák Róbert 


ezek közül lett meg a második
Végszó: Nagyon szeretünk Legózni, az még hab a tortán ha versenyre építünk, és a kandírozott meggy a tejszínhabon az ha díjat hozunk el :)
Legózzatok ti is sokat!

A Kockajáték boltot pedig ajánlom jószívűen mindenkinek, az eladók jófejek, kedvesek, a kiszolgálás remek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sziasztok! ezen a blogon a hobbiimról lesz szó sok képpel, tippekkel, érdekességekkel