2013. június 23., vasárnap

Carspotting Jesolo Week Part 4: Polizia Szpesöl

Nos a nyaralási fotóimat bemutató bejegyzéssorozatnak ez lesz a legutolsó darabja, nemhiába tartogattam a legjobb képeket erre az alkalomra.

A rendőr különszám története:

Hát az úgy volt, hogy meggyőztem anyukámat meg a húgomat, hogy menjünk vissza arra a helyre,  ahol 2 napja láttam valamit (naná hogy egy kisautó volt az! :). Az arra vezető úton egyszercsak  egy rezesbandát hallottunk meg. elérkeztünk is arra a térre ahol ez a koncert volt. Kiderült, hogy nemzetközi rendőrtalálkozó volt, az úton mindenféle rendőrautó volt felsorakozva. Hallgattuk is a koncertet egy idejig, majd megszálltam az útszélen parkoló autócsordát. A többit alább.


4 lovasrendőr. érdekes látvány volt az úton estefeléa kronológiai sorrendet folytatva itt vannak a régi Alfák.

néhány egyéb autó

ÉÉÉÉÉÉÉS: TA-DA-DA-DAMM:
egy Lamborghini Gallardo LP560-4-es autópályai rendőrautó, melyet a cég 2009-ben ajándékozott az olasz autópályarendőrségnek.
Ennyi volt a nyaralási különkiadás, legközelebb valószínűleg kisautóval fogok jelentkezni

2 megjegyzés:

  1. Klassz verdák!!! De nem értem, miért takarod ki az arcod, illetve hogy némelyik fotóból miért nem vágsz? Engem erősen szokott idegesíteni, amikor mondjuk próbálok középre komponálni valamit, de egy kicsit mondjuk elcsúszik - ilyenkor segít a jó öreg crop; vagy amikor mondjuk egy klassz verda mögött átsétál egy kövét nyugger pár, de már nincs lehetőségem új képet csinálni. Simán levágom őket :)

    VálaszTörlés
  2. a vágás tényleg jó ötlet, legközelebb megpróbálom. Köszi. A kitakart arcos képek tényleg elrontották, cseréltem is. Biztos lesz még poszt a blogon hasonló témában!

    VálaszTörlés

Sziasztok! ezen a blogon a hobbiimról lesz szó sok képpel, tippekkel, érdekességekkel