2013. június 24., hétfő

Treasure Hunt Week Part 1: Surf Crate


Már múltkor említettem, milyen T-huntok jöttek mostanában. Újabb heti különszámmal jelentkezem, amelyben szintén kétnaponta, a bontatlan példányokat mutatom be.

Az első a  2012-es TH sorban bemutatott Hotrod, a Surf Crate.

Szörfláda
Az autó nevét kábé így lehet magyarra fordítani, de ez fantáziamodellek nevében nem idegen. Jó hogy nem habos babfőzeléknek vagy ilyesminek hívják.
Mint már mondtam, a valóságban nem létezik ilyen autó, de ez a HW-nál teljesen rendben van. Az autót Grag Padgington tervezte, és 2000-től szerepel a kínálatban sok verzióban. Ezek között vannak tetszetős és kevésbé tetszetős verziók, de ezt döntse el mindenki maga. A beszerzést 1/87(nicknév)  kollégának köszönöm, csereüzlet kötésével került hozzám. Nem szuper TH, nincsenek gumikerekei sem Spectra festése, de nekem tetszik ahogy van. A formája Tom Daniel Show-rodjait juttatja eszembe,  az elnyújtott alváz, áramvonalas karosszéria és kiálló motor. T-huntságára a Blister szöld színe, a Treasure Hunts 12 felirat és a kisautóra festett  TH jelzés utal. Szörfös autó mivoltáról a beltérből kialakított szörfdeszka árulkodik, de nem lehet kiszedni, mert egybe van az "Újbékávékék" belsővel.
Hot rod lévén előre egy kilógó motort kapott, két jókora oldalsó kipufogóval ( sőőt. most nézem hogy az ott kettő v8!!!)(nem lennék a sofőr helyében a hangzavar miatt) Alja teteje fém, mégse olyan nehéz mint például egy régi Matchbox, filigrán karosszériájának köszönhetően.
A dekoráció szerintem nem túl kirívó, zöld alapszínen fehér, fekete kék és narancs csíkok, a tetőn a bizonyos két betű és ugyanezek a színek.A kék peremes kerekek is ütnek, bár én nem ilyen típusú hátsó kereket tettem volna alá..

sajnos az a kis plexi darab lejött a blister tetejéről, azért van lejőve a bevonat a kertonról.
nyújtott, hajlított formatervezés 
a tetődekor. Az ajtók sirályszárnyas technikával nyílnának. 
a szörfdeszka Hot Wheels felirattal.
hűtőrács és két V8 
a kerekek nem egyformák, a hátsót szívesen kicserélném ha kibontanám :)
egy ilyet szívesen összeraknék
ezzel a képpel kívánok viszlát

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sziasztok! ezen a blogon a hobbiimról lesz szó sok képpel, tippekkel, érdekességekkel