2013. július 12., péntek

Trea$ure hunt Week part 5: 1970 Chevelle $$ Wagon

A  címben lévő sok dollárjel nem a véletlen műve. Régebben az egyik fórumos kolléga (akinek gyönyörű átalakításai is vannak mellesleg) eladásra kínált egy 2012-es kiadású  $uper T-huntot, amit egy kis vacilálás után meg is vettem.
Ma reggel vettem át a postán a pakkot, amibe nagyon rendezetten volt berakva polietilén elválasztó darabkák mellé.

2012-ben a  Mattel úgy döntött, hogy megnehezíti a TH keresők dolgát, ezért a szuper TH-kat berakta a sima Mainline derabok mellé, ráadásul a blisteren ezt semmivel sem jelölte. (2013-ban már a sima TH-kat is csak egy jel mutatja)


A 2011-es évhez képest 2012-ben a most szereplő kisautó sima, gumikerék nélküli változata nem volt TH, hanem csak egy sima darab


Most rá is térnék az enyémre.

Blisztere kis alakú, bal oldalt a szokásos bukósisakos figura néz ránk róla. mint mondtam, azt hogy ez extra kiadás semmi sem hirdeti rajta, csupán más a rajz a kocsiról.

 
ez a sima változat csomagolása
ez pedig a szuperé

 Alapjáraton tetszik a kisautó, viszont van egy kis hibája: a festés néhány helyen göcsörtös, sőt, a blister belső oldalán    az egész 1,2-2 milliméterrel lejjebb van a kelleténél, sebaj, a képen ez nem látszott.
                 Mivel Szuper TH-ról beszélünk, meg kell említeni a látványos un. Spectraflame festést, ami Andrew szavaival a színezett krómra hasonlít legjobban. A sima kiadástól eltérően ez a tetejére is kapott dekorációt, egy 68-ast (ekkor kezdődött a HW-k gyártása) és néhány, az oldaliakkal harmonizáló lángnyelvet. (meg persze egy kis TH logót hátulra   A kerekek sem a szokásos 5 küllősek, hanem arany lemezfelni igazi gumi bevonattal, Gurulásban még nem teszteltem, de ehhez elengedhetetlen lenne a kibontás, amit a belső oldali bakik miatt nem teszek meg. Ami még érdekes lehet, hogy a gumikon még a futófelület is ki van alakítva.


Összsségében a modell csillapítja "Szuper-éhségemet" , és különleges darab a sima műanyag kerekű autók között.


U.I. Ez nem jár úgy mint a HW Collectorsra készített példány  
      


       
                 


futófelület a gumikon
az alváz sajnos nem fém, csak krómozott műanyag
előre négy pötty elfért volna még..
A Hot Wheels városi tűzoltóság parancsnoki autója

A fotózás végére észrevettem egyik különleges képességem (igen tudom, látszik a drót ami tartja)
:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sziasztok! ezen a blogon a hobbiimról lesz szó sok képpel, tippekkel, érdekességekkel