2013. július 24., szerda

Trea$ure Hunt Week Part 6: '72 Ford Gran Torino $port


Hoppszi, még több dollárjel! Már be akartam zárni a TH különkiadást, de ami most következik arra nem számítottam.

Ma jöttünk haza balatonboglári nyaralásunkról,  ott sikerült találnom eme gyöngyszemet. A helyi kis spárba mentünk enni-és innivalóért, de persze megnéztem, hogy van-e HW kisautó ott. Két másik autó mellet egy kék tárgy fogadott, felemeltem, megakadt a szemem a gumikerekeken, és már dobtam is be a kosárba. Ez az autó a Ford Ranchero-val egyetemben első. Első szuper TH amit saját magam találtam. Nagyon örültem, és még most , 3 nappal a megvétel után se tudom letenni.
Erről az autóról olvashatok, képek kíséretében,

A 2012-es évhez hasonlóan idén is elrejtették a T-huntokat a sima autók között. Erről írtam már a Prototype-s posztomban. A szuper TH-kkal is ez volt a helyzet, csak a hozzáértő szem találja meg őket.
Ebből az autóból is létezik egy sima változat, ami a Chevellé-hez hasonlóan nem TH. Sőt, ez a Ford közvetlenül a Chevy után jelent meg, mert az 2012 utolsó, ez 2013 első szupere.
A blistert nem én szakítottam szét
Külsőleg a sima verziótól (ami nekem nincs meg ) pár dologban eltér. A dekor ugyanaz, a K&N cég logója, natancs és fekete csíkok. Az eltérés a gumi kerekekben meg a Spectraflame fényezésben keresendő. A neten találtam egy képet, ahol a két autó egymás mellett van. Nos igen, ez szembetűnő különbség.
szépen csillog a vaku fényében
A kerekek nagyon szépek, 5 fekete küllő króm szegéllyel, gumi bevonattal. A futófelületre itt is figyeltek. Szerintem még az is jól áll a kocsinak, hogy hátra nagyobb kerekeket kapott. A sima verzió kerekével a laikus szem könnyen összetévesztheti, ugyanis az is fekete-króm színű.


Érdekes, hogy TH logó nem került az autóra, de nem hiányolom.
A beltérből lett kialakítva a szokás szerint látványosra sikeredett frontend, és a hátsó lökös.
Mivel sötétített króm színű, ezért a beltér se csillog annyira mintha sima krómozott lenne.az alváz fekete műanyag.
Ennyi volt a T-hunt hét, a következő autókat már nem ezen a címen fogom kirakni. Remélem nem először és utoljára sikerült Superizedet fognom :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sziasztok! ezen a blogon a hobbiimról lesz szó sok képpel, tippekkel, érdekességekkel