2013. augusztus 24., szombat

Hot Wheels- 1943 Ford 3-Window & 1967 Camaro


Újra Mainline!
Mivel a blog HW szinten legutóbb csak TH-kat mutatott be, így pótolom az elmaradásaimat egy pár sima autót is, amiket ma frissen és ropogósan vettem itt a Müllerben.
Tegnap  elhatároztam hogy ma délután buszra ülök, és elbattyogok Kereső-túrára, és megnézek egy pár boltot itt a közelben. Szépen lassan kipakoltam az összes "lavórt", amiben az autókat árulják egy-egy bevásárlókosárba, aztán pakolhattam is vissza mert nem túl sok érdekességet találtam. Azért nem jöttem el üres kézzel, megvettem két autót amit beszerzendőnek jelöltem a képzeletbeli listámon.

Kámáró
A mai bemutatót ezzel a kisautóval kezdem. Amikor 1968-ban a Hot Wheels elkezdett játékautókat gyártani, az első modell egy 67-es camaro volt, még piros szegélyű redline kerekekkel és metálfényezéssel. Ebből az autóból vateráztam egy leharcoltabb de hiánytalan állapotút, ez meg is van még, ám a felújítás még csak a feléig jutott el, majd egyszer befejezm, csak előtte még gyakorlok.
Ez, a 2013-ban is kiadott autó ennek a matuzsálemnek egy újraszerszámozott változata, sokmindenben hasonlít és tér is el. Összehasonlítás maximum akkor lesz ha a vénség is elkészül.

A fényes fekete fényezésen egy-egy nagy Summit logó kapott helyet, egy kis Hot Wheels logó fehér alapon, és piros csík. A móka a kocsi elején van, hiszen a motorháztető nyitható, bár az enyémnek nagyon nehezen nyílik.Biztosan azért mert a festésnél már össze volt rakva a két fém rész. A kerekek a szokásos 5 küllős felnik, amik alapvetően nem néznek ki rosszul, de jobb is lehetett volna az autó alatt.

fém 'Vényóc karbival
Ebből az autóból is létezik Szipiszuper kivitel, ami gumikerekekkel és szürkésebb fényezéssel bír. Na ezt nekem még nem sikerült befognom, de talán egyszer...
Nekem ez a sima is tetszik, különben meg se vettem volna...


A 3 ablakos
A másik autó amit ma bemutatok egy 32-es Fordból készült Street Rod /Hot Rod, ami szintén régóta , pontosan 1980 óta gyarapítja a HW kínálatát. Alja ,teteje fém, a beltérből van kialakítva a motorblokk, az első hűtőrács és a két lámpa. külön műanyag elem a kaszni alatti sárvédős rész a fellépővel. A kaszni Világos kék színű, oldalt egy 34-es számot, Ford logót, lángokat és HW logót láthatunk. A kerekek ugyanolyanok mint a Camaronak.

masszív darab, szép a kidolgozás
a lámpák szerintem nagyon szépre sikerültek.
Bónusz kép a végére
Oldalajánló: www.carsandgirls.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sziasztok! ezen a blogon a hobbiimról lesz szó sok képpel, tippekkel, érdekességekkel