2013. augusztus 12., hétfő

Hot Wheels Treasure Hunts 2013: Circle Trucker

Nos újra egy T-hunt Hot Wheels következik.

Körbe kamionozó
A magyarra fordított fantázianév itt is elég idétlen, de utal a ma bemutatott kisautó feladatára. Ezzel a kisteherautóval nem a Józsibácsi hétvégi telkén frissen kivágott akácfa darabjait szállíthatjuk el, hanem szélsebesen hajthatunk körbe-körbe a versenypályán. 
Ugyanis ez a platós versenyzésre termett, az Amerikai Nascar versenyeken rója a köröket a többi autót leelőze. Nem tudok sok mindent a Nascar körversenyekről, csak annyit amit a Verdák és a Kicsi kocsi újra száguld című filmekben láttam. 
Ehez a versenyzéshez a mi kamionunknak is megvan mindene: A plató (helye) le van fedve, hogy a légörvények ne lassítsák a  simán "TIM" nevű pilóta szekerét. Az ablakok be vannak szegecselve a helyükre, és még rudakkal is meg vannak erősítve, nehogy egy esetleges lerepülő hátsó lökhárító vagy kerék véget vessen a sofőr életének, és ezáltal a versenyzésnek. A légterelő szárnyak a megfelelő felhajtó-és leszorítóerő elérése végett igen méretesek. Ez a sport viszonylag drága, ezért egy sikeres pilótának sok szponzorra van szüksége. Jelen esetben ezek a "Kilpin Racing", a Keys és a Hot Wheels. Hogy a motorháztető nehogy lerepüljön a menetszélben, négy rögzítőkapoccsal fixálták. Továbbá egy nagy kidomborítást is kapott, ugyanis a motor sem maradt érintetlen, de ezt csak elképzelnünk lehet, mert a motorháztető nem nyitható.
A zöld alapszínen jól mutatnak a szponzorok sárga ill. fehér feliratai, a különböző hosszú csíkok, és a kis TH logó. A beltér is a vezető biztonságát tartja a legfőbb célnak, nagy bukókeret, egyetlen ülés (nem csajozós autó), sportkormány van benne. 

Érdekes, hogy a dekoráció meg az ablak is asszimetrikus, de mivel én nem bontom ki, ezért netes képekkel mutatom meg.
ez látszik kívülről:
ez pedig a belső oldala:

szép a grafika a csomagoláson
a kép nem a legjobb de látszik a hűtőrács a lámpákkal
3-as rajtszám, Kilpin racing, Hot Wheels
bukókeret, szárny
kísérlet a beltér megörökítésére.
nem fém az alja de részletes.
A végére egy kép: 
ez meg nem ide kötődik de vicces:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sziasztok! ezen a blogon a hobbiimról lesz szó sok képpel, tippekkel, érdekességekkel