2013. szeptember 24., kedd

Hot Wheels Treasure Hunts 2012: '70 Chevy Chevelle Convertible


Ami késik nem múlik..
Vagy mégis? Ez az mondás a mai autóra is igaz, ugyanis két hete adta fel Tojásszomszéd kolléga Egerből, és az értesítő tegnap ért ide. A végén majdnem lemondtam arról, hogy megjön, mondván ennek már annyi. De szerencsére nem hagyta el a nagyérdemű Magyar Posta Zrt. és épségben (kábé) ideért hozzám.

Tető nélkül
T-hunt Chevelle-ről volt már szó az oldalon egy szuperized kapcsán, de a kettő karosszériatípusa lényegesen eltér egymástól. Az egy kombi volt, a mai alanyunk meg egy Kabrió lesz. Ilyenkor már tudhatjuk, hogy a tetőt teljes egészében elfelejthetjük, cserébe kapunk egy összehajtott vászontetőt a beltérből kialakítva. A beltér elég részletes, bár egy kis részlet igen elcsúfítja, hogy a kormánya kb úgy néz ki mint egy talpas pohár, kicsi és hosszú. Ha tovább haladunk láthatjuk a narancsra fényezett kasznit, szerintem ízléses sárga, és fekete csíkokkal, kicsike TH logóval. Az alváz krómozott műanyag, a felfüggesztések elég magasan vannak, így az autó is magasan ül. De ez egy ilyen amcsi benzinfaló esetében nem is kár, múltkor láttam Pesten egy ilyen kabriót fehér-pirosba, és az is elég magas volt. Lefotózni nem tudtam mert buszon ültem és gyorsan ment.
A kerekek aranyozása harmonizál a narancssárgával, és citromsárgával. Egy érdekesség a kerekeken a narancs (barna?) csík, ami nem folytonos, hanem 4 részre van szaggatva. Legalább a gumikat is feldobták valamivel.

A csomagolásra térnék ki még egy kicsit: A blister szegélye piros, szerintem ez is a a TH-k elrejtését szolgálja, kék szegélyt láthattunk már a Ford GR1 esetében.

Jöhetnek a képek:Ezeket pedig ma fotóztam:
a 819 Company-s swift


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sziasztok! ezen a blogon a hobbiimról lesz szó sok képpel, tippekkel, érdekességekkel