2013. szeptember 26., csütörtök

Hot Wheels Treasure Hunts 2013: Mazda RX7


NEM GYŰJTÖK JAPÁN AUTÓKAT!!!
gondoltam eddig magamban, de a józan ész győzedelmeskedett, és úgy tűnik hogy szépen lassan be kell adnom a derekam , nyertek a japán autók....
Nincs ez a mai esetben sem másképp, ugyanis ma olyat mutatok, ami szintén a Felkelő Nap Országából való, mármint nem a kicsi tesója, hanem az igazi. Amikor egyes blogokon megláttam, hogy lesz az idei TH sorban azonnal elkezdett mozgolódni valami az agyamban, hogy nekem ebből kell. És lett. Múltkor frissítették nálunk a kínálatot, és meg is lett egész jutányos 499 forintos áron. Ez van , mindig én szoktam elhozni azt az egy Th-t ami itt a Spórba' szokott lenni.


IMSA
Idézem a wikipédia tanait, mert elég tanácstalan vagyok a témában:
Az IMSA GT , az International Motor Sports Association (Nemzetközi Motorsport Szövetség) által rendezett versenyek neve, amit az Egyesült Államokban, és Kanadában rendeztek.
Igazából a netes angol szövegekből annyit tudtam leszűrni, hogy egy körverseny, szerintem a WTCCre hasonlít a legjobban.
A versenyautók felépítése nagyon hasonlít egymáshoz: Szélesített sárvédők, lökhárítók, széles gumik, a beltérben bukócső, versenyülések.

IMSA kicsiben 
 A Hot Wheels tavalyi újdonsága volt a Mazda RX7, amit a japán autók nagy tervezője, Jun Imai tervezett ( a neve fel is van tüntetve a kisautó oldalán szponzorként), és meg kell mondani hogy nagyon jó munkát végzett. Nincsenek felemás kerekek, ízléstelen dekoráció, túlzó arányok. Minden a helyén , még a kis légbeszívó rések, rendszámtábla világítás, kilincsek, szegecsek a sárvédő-szélesítésekben.
Ahogy az idei sorban kiadták, az a "kevesebb néha több " elvet bizonyítja, metál ezüstös fényezés, lila-kék-fekete csíkok, kis szponzorszövegek, a kis TH jel, és egy JCCS megy Japanese Nostalgic car logó.  Persze a hátsó fertályra elfért volna egy kis piros, de ez nem az a kategória. Az ugyanakkora duplaküllős kerekek nagyon jól állnak neki.
Összességében egy remek jó kisautót kapunk olcsón, ami a gyűjteményünkben nagyon jól mutat.

nagyon szép a csomagolás grafikája
kell ennél több?
részletes hátsó rész
jól harmonizáló színek
A következő posztban majd egy Szupert mutatok! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sziasztok! ezen a blogon a hobbiimról lesz szó sok képpel, tippekkel, érdekességekkel