2013. október 4., péntek

Hot Wheel$ Trea$ure Hunt$ 2013: 2007 Ford Mu$tangMegint Dollárjelek
A mostani kisautó beszerzésekor olyan történt, amire még ez előtt nem volt példa. Név szerint új adag Hot Wheels-et hoztak a hozzánk közeli kis Spárba. Egyik nap elmentem megkukkantani a kínálatot, ekkor lett meg a Mazda RX7. Másnap bementem egy Sport Szeletért, na meg megnézni hogy mindent megnéztem-e előző nap. És nem! egy kósza sort kifelejtettem ami az újságok mellé volt fellógatva. Felülről kb a második-harmadik autón megakadt a szemem.Nem akartam elhinni hogy itt nálunk egyszer Szuper TH-t találok. Szedtem le a műanyag szalagról, és rohantam fizetni, mintha valaki kergetett volna. Kiperkáltam érte a 499-et, (Sport szeletet nem vettem, elég löketet adott ez nekem a nap hátralévő részére :D)
Hazafelé végig a zsákmányt nézegettem, otthon rögtön kiposztoltam a fórumra, és elégedetten kezdem hozzá a tanulásnak, ugyanis másnap suli is volt. Felakasztottam a többi mellé a szekrényre, és csak most, több mint egy héttel a vétel után írok róla Nektek , mert minél feljebb kerülsz a gimnáziumban, annál kevesebb szabadidőd marad....

Musztáng újra
És megint Zöld. Ráadásul ugyan olyan színű mint a 69-es tesója, Spectraflame Green. Idén már írtam, hogy a szuper TH-k a mainline kisautók tuningolt változatai (jé, pont erről beszélgettünk tegnap Andrissal) . Ebből is van "regular" verzió, ami nem TH. így fest:
Az enyém meg ilyen:
Már így első blikkre is találunk különbségeket: A szuper pár árnyalattal sötétebb, és persze gumikerekű. Hátul egy kis TH logó az eltérés, és a motorháztetőn is van egy extra dekor, mint idén annyi sok Szuperized-nek.
Már ezeken a képeken is látszik a szép fényes festés, csak úgy csillog-villog.
Nem gyűjtöm különösképpen a Mustangokat, de ennél a verziónál én is padlót fogtam. Nagyon tetszik a kivitelezésm a kerekek, a szín, meg úgy összességében minden.
Többet nemigen tudok írni róla, beszéljenek a (nem túl jó) képek:


Ez az utolsó meg a gyűjteményem legnagyobb része, a szekrény falán a TH-kkal, és egyéb modellekkel. :)

Agyő!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sziasztok! ezen a blogon a hobbiimról lesz szó sok képpel, tippekkel, érdekességekkel