2013. október 28., hétfő

Treasure Hunt Week 2.0 Part 1: Datsun 240Z

kettőpontnulla
Mostanában felhalmozódott itthon pár olyan T-hunt, amit még nem mutattam be, így gondoltam felelevenítem a rég(ebb)i emlékeket, és csinálok egy második részt a T-hunt hétnek..

Viva Nippon!
A Mazdás posztnál írtam, hogy az ész felülkerekedett a gyűjtési irányvonalamon, így szépen becsöpögnek hozzám a japán autók (is). Nincs ez másként a mai poszt tárgyát adó autóval, ami a 2011-es TH sorban került piacra, és a legutóbbi börzén RÁJEN kollégától érkezett hozzám ( Ő nagyon szorgosan publikál a Szomszédban, tessék olvasni!) Kár hogy nem Szuper, de ennyi pénzért ez is elég volt (nem mintha sokba került volna)
A piros fényezés a fehér tetőrésszel telitalálat, kicsit a BRE Datsunokra hajaz, csak éppen fordított színekkel. A kék, és piros csíkok, amik végighúzódnak a kocsin nagyon jól állak neki, nem kevésbé a Datsun felirat a motorháztetőn. A kedvenc részleteim a kifestett hátsó lámpák, és a műszerfal púpjai, amik a különbözű mérőórák foglalatait mintázzál. Az oldalán kapott helyet a TH logó, pár icipici szponzor neve, és a rajtszám. Egyedül talán az volt rossz húzás, hogy eltérő méretű kerekeket pakoltak alá, de azért összességében egyben van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sziasztok! ezen a blogon a hobbiimról lesz szó sok képpel, tippekkel, érdekességekkel