2013. december 26., csütörtök

Hot Wheels Classics: Hot Bird


Klasszikus forró madár
 A Hot Bird név arra utal, hogy az autó (gondolom) erős és Pontiac Firebird.
A kisautó a Hot Wheels Classics szériájából való, ami kapható volt itthon is egy ideig a Teszkóban, de akkor még nem gyűjtöttem. Egy emlékem van, hogy láttam ilyet még jó régen. Ezt a darabot egy általános iskolai zsibvásár keretében szereztem be bő egy hónapja, és ha jól emlékszem 100 Ft alatt volt. Egyből megvettem mitán kiszúrtam hogy valami zöld csillog az egyik asztalon. Ez a csillogás pedig nem a véletlen műve: Az összes Classics érában megjelent autó Spectraflame festést kapott, olyat mint a Super Treasure Huntok . Ez tulajdonképpen egy színezett lakk a nyers fém felületen. Igen ám, de ez a festés más mint ami a Superizedeken van. Itt ugyanis nem a nyers fémre fújták a festéket, hanem előtte le is krómozták a kasznit. Ettől ez a gyönyörű csillogás. (Bár az enyém kicsit kopott)
A kerekeken is van egy kis poén. Bár nem gumikerekek (még csak az kéne) kaptak egy "BFGoodrich RadialT/A" feliratot. A felni krómozása nagyon kopott volt, a mostanit én krómoztam újra rajta.
A beltéreben is ért egy meglepetés: Nem "pizzakormánya" van, hanem normális "átlyukasztott". Ötös. A motorháztetőre illetve a B oszlopokra kapott egy Pontiac-Főnixet, és hátra egy kis Trans Am feliratot.


egy kicsit lepattogott róla a Spectra (nem én voltam)

fém alváz/fém kaszni


Ződ ez is, ződ az is, mégis más ződ mindkettő

látszik a különbség
-Zöld Spectraflame collection-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sziasztok! ezen a blogon a hobbiimról lesz szó sok képpel, tippekkel, érdekességekkel