2013. december 16., hétfő

Hot Wheels Treasure Hunts 2013 : '10 Camaro SS


Szupersportkocsi rendőrautó újratöltve
Múltkorjában volt már szó az idei T-Hunt sorban kijött cirkuszi rendőr Mustangról, most jön a tesója a Chevyéktől, egy Camaro. Ám ez az autó sokkal több pozitívummal bír mint a csak papíron létezett társa. Ebből is faragott a HW rendőrautót, és milyan jól tette! Egyszerűen jó. Nem tudom miért , de tetszik a koncepció annak ellenére hogy nem nagyon szeretem a kékfényes autókat.
Az előbb említett Mustangot nemigen lehetne komolyan venni, ezt annál inkább. a fekete alapon fehér"Police" feliratok az USÁ-ban használt modern seriffverdákról lettek átmentve:
erre hajaz a dekoráció
Mint az Újvilág sok rendőrautója, ez is kapott hatalmas jávorszarvastarkónütőt gallytörőrácsot az elejére, és egy bár nem túl nagy, de legalább kék fényhidat a tetejére az ablakpanelból kialakítva.
Felirat hozzáadása
Az eltérő kerekeket jelen esetben feledném, de ha már vannak, legalább visszafogott felni jutott rájuk diszkrét vörös peremmel. Mint sok más autó, ez is kaphatott volna hátra lámpafestést, de talán így jobb is , mintha négy "kábé jólesz az úgy" pöttyel és egy Chevy-jelre utaló arany pacával "dobták " volna fel a Kámáró hátulját.
ezzel lehet az öregnéniket elgázolni. Meg a tűzcsapokat is.
ütős
nincs túlbonyolítva a hátulja
Speed Unit felirat hátul 
ott van elöl az első kerék fölött a TH-lángcsóva


Most komolyan , melyik a jobb?!

 Hát igen, ez az olaj hatalma....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sziasztok! ezen a blogon a hobbiimról lesz szó sok képpel, tippekkel, érdekességekkel