2014. január 10., péntek

Hot Wheels Treasure Hunts '14: Speedbox


Sebességdoboz
Volt már Breadbox, most lett Speedbox is. Igazából eléggé bajban voltam amikor a borítóképet válogattam, ugyanis olyan stílusú  autót amit a HW meg akart mintázni nemigen találtam, ezért most be kell érnetek evvel a számítógépes grafikával.
Ha az autó "műfaját" kéne meghatároznom akkor én versenyfurgonra illetve tuning mikrobuszra gondolnék, de semmi sem biztos. Mivel fantáziaautó ezt sose tudjuk meg. Igazából egész elviselhetőre sikerült az ábrázata, nagy hűtőrácsokkal, morcos lámpákkal, ez tetszik. Csak akkor tetszene jobban ha ezek a részletek ki is lennének festve..
Az hogy a kaszni műanyag, illetve hogy az ablakok színezettek kevésbé tetszenek.Ez a műanyag kaszni magával hozza azt, hogy valaminek fémből is kell lenni az autón, ez pedig az alváz, ami narancssárgára festődött. A felső rész , mivel műanyagból van így csak anyagában színezett, nem kapott különösebb felületkezelés és ez egy kicsit ront az összképen. A beltérből van kialakítva az első rács, ami fekete. Szerintem ez előnyösebb húzás, mint az eddig megjelent verziók krómja, mivel így a beltér se lett krómozott. Az eltérő színű kerekek feldobják az összképet.
Dekorációt csupán az oldalára kapott: egy nagy HW logót, rajtszámot, és Stunt Team feliratot, amivel hirdeti magáról, hogy a Hot Wheels kaszkadőrcsapatának tagja. Érdekesség, hogy a dekoráció asszimetrikus, ez megtekinthető Diecastic1 videójában:
és a képecskék:
nem nagyon látszik, de az autót befogadó buborékot sikerült egy kicsit ferdére ragasztani
Mivel a beltérbőr nem sok minden látszik ezért írom: 4 ülés biztonsági övekkel és egy kormány
oldalt a megszokott Hot Wheels narancs színű pályaszalag
Ez fém...
... ez meg műanyag...
az eltérő színű kerekek gyári feature, nem error
ide egy ablak elfért volna. 
Morci az ábrázata
És hogy ne maradjatok üres kéz nélkül via Dancsó Péter egy szépre sikeredett Econoline:Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sziasztok! ezen a blogon a hobbiimról lesz szó sok képpel, tippekkel, érdekességekkel