2014. január 11., szombat

Hot Wheels Treasure Hunts 2008: Drift King

Driftkirály
Nem akarok sokat írni erről az autóról, de azért írok valamit.
Szerintem ez a név nagyon nem illik az autóra, mivel ha megnézzük ezt:

... akkor nem pont egy driftelésre tervezett versenyautó ugrik be róla. Nem azt mondom hogy ha ránézünk egy fantáziaautóra akkor könnyen ki tudjuk találni hogy milyen hülye nevet adtak neki, de ez a név jelen esetben eléggé szerencsétlen. Felőlem akár mákosbeigli is lehet

Az autó a 2008-as T-Hunt sorban jelent meg , immáron több, mint 5 éve, ezért is volt érdekes amikor az egyik fórumos kolléga küldött egy vaterás linket amin ezt az autót árultál bontatlanul, 300 forintról. Az aukcióból már csak pár perc volt hátra, és végül az enyém is lett ennyiért , és valljuk be elég jó egy 5 éves T-Hunthoz, ráadásul bontatlanhoz. Bár ezek a fantáziaautók nem a szívem csücskei ennyiért jöhetett a többi haverja mellé. Mutattam már 2008-as TH-t itt is.
Ebből a kocsiból is van Szuper, nekem ez esetben is csak regular jutott, ez van, ennek kell örülni...
Kerekei sima 5-küllős "szekérkerekek" , hátulra mint annyi más HW, ez is nagyobbat kapott. A kaszni fém, az alváz műanyag, a dekoráció visszafogott. Csupán a tetejére kapott pici "Drift King" feliratokat és zöld összefonódó csíkokat. A kocsi jól fel van spoilerezve, elől is van, hátul  is van, oldalt is van. Elöl kilátszik egy jókora króm motor, talán ez az egyetlen része amivel el lehet róla hinni hogy driftautó. Sajnos az ülések is krómozottak, de nem teljesen, csak félig. Ugyanis az ülések közepe fekete az alváz műanyagjából kialakítva. (ezt persze elfelejtettem lefotózni)

nagymotor...
nagyspoiler...látszik, hogy anno nem 300 Forint volt.
ül a fűben

És hogy a végére igazi Drift is legyen  ( ja bocs ez Gymkhana)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sziasztok! ezen a blogon a hobbiimról lesz szó sok képpel, tippekkel, érdekességekkel