2014. március 16., vasárnap

Átalakítás : IST Retroautók: Multicar M25

Van úgy, hogy néha "megkívánok" egy Retroautót, amikor olyan autó van benne, ami tetszik, vagy személyes emlék köt hozzá. A mai is ilyen.

A Legcukibb Teherautó a világon...
Régen, amikor kb 4-5  éves voltam, amikor anyukámmal sétálni mentünk sokszor láttuk a helyi GAMESZ Multicar-ját szaladgálni. Már akkor megfogalmazódott bennem ,hogy ez az autó aranyos. Kicsi, bohókás, fürge és sok mindenre lehet használni. Így adva volt, hogy kellett ebből egy modell, mégpedig a kedden megjelent Retroautós.
Ilyen volt:

Mivel ez így nem túl életszerű,  ezért mint sok minden más modellemet, ezt is feljavítottam egy kicsit. Leginkább a Robur átalakításához tudom hasonlítani, de ez lényegesen kevesebb koszt kapott.

Legelőször Szétkaptam, és megigazítottam rajta a gyárilag ferdén felragasztott alkatrészeket és a gumikat a felniken. Az ablakokat (elég nehezen) leragasztottam maszkolószalaggal, majd beizzítottam a stukkert (az Airbrush pisztolyt) és az egész kabint lefújtam egy adag matt lakkal. Miután megszáradt leszedtem a maszkokat és egy kevés földszínnel koszoltam az oldalakat, a lökhárítókat és a tetőt. A plató csak egy kis rozsdát és szárazecsetelést kapott, a kerekek szintúgy. Nagyjából ennyi is volt a feljavítás, jöhetnek a képek:

A rakomány szerepében Major Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sziasztok! ezen a blogon a hobbiimról lesz szó sok képpel, tippekkel, érdekességekkel