2014. május 4., vasárnap

Átalakítás: Hot Wheels '90 Honda Civic EF "819 Company" 2.0


Újra átalakítással jelentkezem. A múltkori Civic átalakítás után elhatároztam, hogy megcsinálom Attila szép fekete Civic-ét is, az eredmény látható alább.


Ennél az átalakításnál sem volt sok dolgom a kasznival, csupán a spoiler-t vágtam lejjebb, mint az előző customnál is. Lecsiszoltam a kiálló Honda emblémát, és itt véget is ér a kasznimunka. A beltérben is ugyanaz a változás történt, csupán a kormányt tettem át jobb oldalról balra. A kipufogót egy nagy csőről kettő kisebbre cseréltem, akár az igazinak. A festést Maestro matt fekete spray-vel végeztem, amit Prisma Color lakkal kezeltem, hogy fényes legyen. Én meg vagyok elégedve a festés minőségével, bár néhány helyen kicsit megfolyt. A kerekeket HW Lace felnikre cseréltem, amiket ezüstre festettem. Ezek hasonlítanak legjobban az autó mostani felnijeire.
A részletek kifestése után összeszereltem. Mivel az eredeti kocsinak és a kisautónak is van napfényteteje, ezért gondoltam feldobom valamivel, így a tetőt kinyitottam. Miután kész lett, átküldtem Attilának, az eredeti kocsi tulajának és neki is nagyon tetszett.
Az átalakításhoz ismét sokat segített a Rozsdakupac magazin tavaly áprilisi száma a részletfotókkal.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sziasztok! ezen a blogon a hobbiimról lesz szó sok képpel, tippekkel, érdekességekkel