2014. június 13., péntek

Átalakítás: Wellly VW Golf IV. "819 Company"

A CÉG autó mindenek felett
Még mindig a 819 vonalon mozgok, de hogy egy kis változatosság legyen a két Honda után most Európába utazunk, méghozzá Németországba.

Low Golf
egy hete vettem az autót az általános iskolai "zsibvásáron" 200 Ft-ért, és hazaérve már a netet nézegettem mit hozhatnék ki belőle. Írtam Lacinak, a CÉG  alapító tagjának, hogy nincs-e valami földön hasaló négyes Golf az ismerettségi körében? De volt, és szerencsére jó minőségű képek is voltak róla. Nem volt mit csinálni, szét kellett szedni és el kellett kezdeni ötletelni. Mivel az eredeti autó is ezüst színű, így a festést meg is spóroltam, csupán egyes részleteket emeltem ki feketével illetve az indexeket naranccsal. Kész a kaszni, pipa. Jöhetett a beltér. Gyárilag ez sajnos hófehér volt a kisautóban, egy pár fújás a spray-ből, és máris fekete lett...
Jöhetett a futómű. Nézegettem az eredeti képeket, és a kerekes dobozomat de nem volt ötletem. De amikor megszámoltam a küllőket, akkor eszembe jutott, hogy van egy tízküllős Hot Wheels kerék, ami küllőszámra pont megfelel. Kikaptam tehát őket egy autó alól, lefestettem aranyra, és mentek be a Golf alá. Utolsó lépésnek nyomtattam egy pár rendszámot rá, ami persze megegyezik az igazival. A kész autóról készült képeket ismét elküldtem az eredeti autó gazdájának, aki nagy megtiszteltetésnek vette, hogy elkészítettem a kocsiját. A Stancefesten élőben is találkozhat a kicsi és a nagy vas . (juteszembe mindjárt Stancefest, gyertek minél többen)

ilyen volt


A nagy testvér...

és a kicsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sziasztok! ezen a blogon a hobbiimról lesz szó sok képpel, tippekkel, érdekességekkel