2014. június 1., vasárnap

Hot Wheels Treasure Hunts 2014: '12 Ford Fiesta


A T-hunt mese folytatódik
Régen írtam ebben a körben itt a blogon, de ennek egy egyszerű oka van: Az idei TH sor SZAR. Bocsánat a kifejezését, de ha tényleg így van... Tessék megnézni ezt a listát . De van egy-két kocsi közte, amit be szeretnék szerezni, így van ez a mai alannyal is, amit pénteken találtam Dávid barátommal folytatott "vadászatunkon. 3 darabot is találtunk, így ki tudtam választani a legszebbet, íme:
Fieszta, Drift, Pink
Érdekesség, hogy ugyan ez az öntvény tavaly is megjelent pirosban. Dávidnak van belőle, megkérem hogy fotózza körbe és akkor írok arról is.
A dekoráció engem egy driftautóra emlékeztet a harsány színekkel és küllős kerekekkel. Még a pink kerekek is jól állnak neki. Az oldalán ott virít a kis TH logó.
Az oldalán lévő "swisher" feliratra próbáltam rákeresni de csak cigik jöttek ki, így gondolom csak fantázia-szponzor. A rikító színek engem a szövegkiemelő filctollakra emlékeztetnek színben, de egy versenyautón szerintem jól álllnak. 
Elől sajnos semmi nincs kifestve, de a lámpákat jól megoldották: vagy az ablakokból, vagy az alvázból lettek kialakítva. 
Hátul sem  bonyolították túl. 

Az viszont nagyon jópofa hogy az üléseket az alvázból alakították ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sziasztok! ezen a blogon a hobbiimról lesz szó sok képpel, tippekkel, érdekességekkel