2014. július 10., csütörtök

Bemutató: Hot Wheels 2013 Boulevard: '85 Chevy Astro Van



Második bulvár'
Mint már az előző bejegyzésben említettem, múltkor két autót vettem meg a Boulevard sorból. Most írok a másodikról is Nektek.

Furgon, ami teljesen másra való, mint amire gyárották.
Igen, ezzel az autóval biztos nem fogod levinni a családot a Balcsira, sem a Romániából hozott 20 karton sört becsempészni, aligha lenne hely bennük. Ha lenne is, az eszeveszett iramtól a család egy része biztos vadul üvöltözne és sikongatna, a sörök meg minden bizonnyal összetörnének. Ezzel az autóval csak a gyorsulási versenypályán szaggathatod a negyedmérföldet, miközben Camarokat és hasonló autókat előzöl meg. Ez az autó egy ízig-vérig versenygép, és ehhez mindene meg is van. Nézzük sorjában:

A Hot Wheels tavalyi újdonsága ez a modell, és a mai posztunk tárgya az első kiadása. Azóta megjelent egy csokis szériában, valami Mike&Ike dekorral, de szerintem az közel sem ilyen jó, mint ez. A festése tökéletes, remekül harmonizál a fényes piros és a matt fekete. Az oldalán Retrosak a fekete, egyre keskenyedő csíkok, és tetszik a tetején is a piros csíkozás. A Drag versenyautókról nem hiányozhatnak a szponzorok matricái , ezekből is kapott párat a küszöbre.Ha hátrafelé vesszük az irányt, akkor két nem szokványos kis légterelőt látunk. Én meglennék ezek nélkül is, de nem nagyon zavarják az összképet. A hátsó ablakon látszanak a szegecsek, továbbá nem hiányoznak a fékező ejtőernyők pakkjai sem. Az első szélvédő középen ki van vágva, hogy teret engedjen az óriási, feltuningolt motornak. Sajnos az autó nem kinyithatós, de így is tekintélyes súlya van. Képzeljük el, milyen jól nézne ki kinyitva! (ez nem is olyan rossz ötlet, lehet veszek még egyet és megvalósítom ;)  )

További érdekesség a beltér, amit sajnos nem sikerült megörökítenem. Ha benézünk az ablakon, először a motor mögött lévő váltóművet látjuk, hátrébb egy igen érdekes kormányt, és leghátul pedig egy szem ülést. Mondtam, nem fog ezzel elmenni a család nyaralni.

A hátsó kerekek feliratot is kaptak fehérrel, de nem a megszokott gumimárkák közül válogattak, hanem a való életben is gyorsulási gumikat gyártó Mickey Thompson cég jele került rá, az M/T.







A végére pedig egy kis móka, Dragster módra :)




A szabadtéri gumifüstölésnek meg is lett a következménye:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sziasztok! ezen a blogon a hobbiimról lesz szó sok képpel, tippekkel, érdekességekkel