2014. augusztus 11., hétfő

Hot Wheels: Morris Mini

Nincsenek szavak
Ilyen szép Hot Wheels modellt kiadni 2014-ben? Lehet kijózanodott a Hot Wheels? Vagy ők is megunták a gyerekeknek készített műanyagszemeteket? Nem tudom, de hogy jót alkottak az biztos.
Típusismertető gondolom hanyagolható, ki ne ismerné Mr. Bean kocsiját, a Mini Coopert?
Szóval idén egy elég érdekes kép jelent meg a neten: ez az autó volt az, csupán gumi kerekekkel. Azóta kiderült, hogy prototípus volt, és tényleg kijön a "mezei" sorban. Egyből fölcsillant a szemem, hogy nekem ez kell. Elhatározásomat a legutóbbi nyaraláskor be is váltottam, íme:
Mint ahogy az jól szembetűnik: A festés hasonlít a Monte Carlo Rally-s Mini festésére (lásd bevezető kép) , viszont ennek 77-es van az oldalán. Nem tudom miért került rá ez a szám, passz. Előre fele haladva szegecselt első lámpákat találunk, ez a megoldás sem új a Rally autóknál. A hűtőrács is át van szabva, és kapott egy jókora légbeömlőt is a motorja fölé. Oldalt ki vannak szélesítve a sárvédők, ahogy azt kell, és a gyárinál pár zollal nagyobb kerék van felszerelve, 'cause Racecar.
A hátsó kidolgozás is ötös. Itt már bevillan egy fontos részlet: Az alváz FÉM. Hogy ez kielégítő legyen meg kell jegyezni hogy a kaszni is az, mivel sok műanyag felsőrésszel szerelt autót gyártanak.
 Közelebbről megnézve látszik, hogy a Rallys matricán nem Monte Carlo van, hanem El Segundo. Itt van a Hot Wheels központja.Van teteje is, egy jókora Union Jack-kel- ismertebb nevén brit zászlóval.


A legjobbat pedig direkt a végére hagytam, hogy szétszedhető! Hátul egy kis pöcök eltolásával szétjön. és össze is lehet pattintani. Nézzétek a részleteket: a motort a kábelekkel, az ülés, az akksit, a tankot, van itt minden. Szerintem ez egy igazán hiánypótló kisautó, aki be szeretné szerezni azt csak támogatni tudom, vadászatra fel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sziasztok! ezen a blogon a hobbiimról lesz szó sok képpel, tippekkel, érdekességekkel