2014. október 6., hétfő

Átalakítás: Hot Wheels Nissan Skyline C110 "Ken&Mary" LB*WORKS


Rég volt kicsiben..
Azt kell mondjam, mostanában már áttértem az 1/24-es makettautók világára, de az 1/64-es szekciót se hagyom veszni, erre példa a ma mutatandó alkotásom is. Vártam, hogy megjelenjen a HW idei Kenmeri veriációja, még pedig azért , mert festésével nagyon emlékeztetett erre:
Forrás: Wan Nob Facebook
A makettet Wan Nob kínai kolléga készítette el nagyon szépen. és a borítóképen látható Aoshima gyártmányú makettről van szó. Innentől volt referenciaanyagom, és az alap is adott volt, alkossunk hát!
Így néz ki gyárilag a kisautó (forrás: Lamley DLM)
Először szétfúrtam, kicseréltem a kerekeket Verdák kisautó kerekeire, amik nagyon hasonlítanak az eredetiekre. Mivel kisebbek mint a gyáriak, ezért ültetésre sem volt szükség. A beltérrel semmit nem csináltam. Az első koptatót kifúrtam, és feketére festettem, A lyukba kell bevezetni a külső olajhűtő vezetékeit, amit sztirolból és drótból készítettem el. A hűtőrácson az eredeti körlámpákra ezüstre festett plexiből kivágott lámpákat helyeztem ferde helyzetben, ahogy az az erdetin is látható. Végül dobtam rá egy rendszámtáblát, kifestettem pár részletet, és arany tollal a szélvédő tetejére is felkerül a japán szöveg. Remélem tetszik!


Végül pár kép Nob úr alkotásáról:Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sziasztok! ezen a blogon a hobbiimról lesz szó sok képpel, tippekkel, érdekességekkel